Monique blikt liefdevol terug: haar allereerste foto met Andre

Monique Westenberg blikt heel liefdevol terug op haar relatie met André Hazes. En dat doet ze met een foto uit de oude doos: hun allereerste foto samen.

Foto

Op de oude foto zijn Monique en André te zien die tegen elkaar aan liggen. “Onze aller eerste foto samen. Jezus wat waren we verliefd op elkaar. Zorgeloos met elkaar. Een eenheid met elkaar. Zo veel jaar verschillend van elkaar. Ondanks dat laatste gingen we er voor”, schrijft Monique bij de foto.

Bij de foto schrijft ze ook dat het stel vijf jaar verder is en nog steeds van elkaar, en hun ‘ongelooflijk heerlijke’ zoon houdt.

Vlinders

“De vlinders zijn er nog steeds. Als ik naar je kijk. Ook al wil ik je op sommige momenten wat aan doen. Die vlinders vliegen nog steeds door mijn buik en ik vind je de meest sexy man op deze aardbol. Ik houd van jou”.

View this post on Instagram

Onze aller eerste foto samen. Jezus wat waren we verliefd op elkaar. Zorgeloos met elkaar. Een eenheid met elkaar. Zo veel jaar verschillend van elkaar. Ondanks dat laatste gingen we er voor. We voelden geluk en dat was het aller belangrijkste. We zouden wel zien waar we belanden. Nu bijna 5 jaar verder hebben we nogsteeds elkaar. Nogsteeds een eenheid. Delen we samen de liefde voor onze ongelooflijk heerlijke zoon. De zorgen door en om elkaar zijn er nu wel, maar die hebben ons sterker gemaakt. De vlinders zijn er nog steeds. Als ik naar je kijk. Ook al wil ik je op sommige momenten wat aan doen. Die vlinders vliegen nog steeds door mijn buik en ik vind je de meest sexy man op deze aardbol. Ik houd van jou @andrehazes ♥️🌍

A post shared by 𝑴𝒐𝒏𝒊𝑸𝒖𝒆 𝑵𝒐𝒆̈𝒍 (@moniquenoell) on

Bron:story.nl

Geef een reactie

Leuke dingen om te doen met je vriendinnen

Mocht je het je afvragen: Zo zien Pippi Langkous, Annika en Tommy er nu uit!