Leuke dingen om te doen met je vriendinnen

Thuis blijven? Dit zijn de dingen om te doen met je vriendinnen

dingen-om-te-doen-met-je-vriendinnen

Hebben jij en je vriendinnen geen zin om tot diep in de nacht dansjes te doen in een club, maar willen jullie gewoon lekker (warm!) thuisblijven? Dat snappen we. Daarom hebben we de leukste dingen om te doen met je vriendinnen op een rij gezet voor die avonden dat je gewoon géén zin hebt om iets leuks aan te trekken en door weer en wind naar de club te gaan.

De leukste dingen om te doen met je vriendinnen

1. Plan een wellnessavondje. Dat jullie dit meer dan verdiend hebben, hoeven we niet uit te leggen. Sla wat maskertjes in, zorg voor voldoende schijfjes komkommer, crèmes en nagellak. Ohja en snacks natuurlijk, die zijn ook onmisbaar als jullie jezelf in de watten willen leggen.

2. Houd een marathon van een serie die jullie allebei nog niet gezien hebben. Je kan natuurlijk weer kijken of Chuck en Blair met elkaar eindigen in Gossip Girl, maar nu is het tijd om jullie horizon te verbreden. Scroll door de genres en kies iets uit.

3. Houd een tapasavond. Eten is altijd een goed idee en met een béétje voorbereiding in de keuken, kunnen jullie de rest van de avond snacken tot je erbij neervalt. Wie wil dat nou niet?

4. Houd een wijnproeverij. Koop wat random flessen wijn met bijvoorbeeld mooie etiketten en test ’s avonds welke het allerlekkerst is. Doe wel een béétje rustig aan, want die kater komt de volgende dag echt wel.

5. Doe karaoke. Nee, daarvoor hoef je echt geen wilde karaokeset in je bezit te hebben. op YouTube vind je je favoriete hitjes in de karaokeversie en laat die inner Beyoncé en Taylor Swift maar horen.

6. Skip het avondeten en eet alleen toetjes. Avondeten is zo overrated (zeg ik met pijn in mijn hart). Toetjes zijn het allerlekkerst om te eten, dus waarom niet alleen toetje? Sla bakken ijs, taart en andere favoriete desserts in en jullie hebben vanavond niets meer te vrezen.

7. Maak goede Instagram-foto’s. Jullie hebben nu alle rust om eens uitgebreid te poseren in verschillende outfits. Zo kun je weer wéken vooruit met je nieuwe kiekjes.

8. Ga samen online shoppen. Je kunt niet alleen lekker in je pyjama op de bank blijven zitten, bij elk kledingstuk wat je overweegt heb je meteen de mening van je beste vriendin paraat.

9. Jullie oude Facebook-foto’s en statussen bekijken. Geen moment dat je harder lacht (of huilt) dan wanneer je jezelf in 2010 ongemakkelijke berichten ziet versturen. Een avond met veel lol gegarandeerd.

10. Doe een leuke YouTube-challenge. Met nadruk op een leuke. Zoals de blind make-up challenge: eens kijken hoe fleeky je vriendin je wenkbrauwen kan maken als ze niet kijkt.

11. Zelf sieraden maken. Voor de creatievelingen onder ons: maak jullie eigen fabulous bling-bling voor een prikkie.

12. Kleding uitwisselen. Stiekem ruim je een beetje op én je hebt een nieuwe kledingkast met alle items die je beste vriendin niet meer hoeft, maar die bij jou een tweede leven kunnen krijgen.

13. Gezamenlijke vakantie plannen. Of een weekendje of dagje weg natuurlijk. Niets leukers dan weer een nieuw avontuur op de planning hebben staan.

Geef een reactie

“Vieze dingen in pashokjes? Die vinden we regelmatig.”

Monique blikt liefdevol terug: haar allereerste foto met Andre